Naksan Ailesi, Piknikte Buluştu - Son Dakika
Yerel

Naksan Ailesi, Piknikte Buluştu

Naksan Ailesi, Piknikte Buluştu

Naksan Holding çalışanları, 4.geleneksel piknik şöleninde yaza merhaba dedi.

13.06.2013 12:44

Naksan Holding çalışanları, 4. geleneksel piknik şöleninde yaza merhaba dedi.

Naksan Holding tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve dört gün sürecek piknik şöleninin ilk üç gününde 6 bin kişi pikniğe katıldı.

Çocuk ve yetişkinler, çok sayıda etkinlikle hoşca vakit geçirerek, güneşin tadını çıkardı. Enerjinin bir saniye bile düşmediği piknikte çalışanlar gönüllerince eğlendi.

Piknik şölenine Naksan personellerinin yanı sıra Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Döner ziyafetinin ardından müzik eşliğinde halay çeken Naksan çalışanları aileleriyle birlikte stres attı.

İŞİNİZİ SEVEREK YAPIN

Naksan Holding'in çalışanlarının gayret ve desteğiyle büyüdüğünü söyleyen Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu, "Personellerimiz ile büyük bir aileyiz. Hep birlikte mücadele ederek bugünlere geldik. İnsanoğlu kendisine belirli hedefler koyarak yola başlamalıdır. Biz işimizin başında durarak ve işimizi severek büyüdük. Sizlerde işinizi severek yaptığınızda yaptığınız işin uzmanı ve geleceğin patronu olabilirsiniz. İşinizi severek yaparsanız başarı ve mutluluk kendiliğinden gelecektir" dedi.

SOSYAL AKTİVİTELERİ ÖNEM VERİYORUZ

Bu tür sosyal aktivitelerin personel üzerinde önemli bir motivasyon sağladığını dile getiren Nakıboğlu, "Biz 6 bine yakın çalışanımızla büyük bir aileyiz. Kurulduğumuzda bir kaç kişiyle yola başladık. Ama sizlerin büyük destek ve gayretleriyle bugün Türkiye'nin ve dünyanın sayılı kurumları arasında yerimizi aldık. Bu tür faaliyetleri önemsiyoruz. Çünkü çalışanlarımızın motivasyonu bizim için önemlidir" diye konuştu.

HEDEFİMİZ TÜM ÇALIŞANLARIMIZ EV SAHİBİ YAPMAK

Çalışanlarımızın ev sahibi olabilmeleri yönünde çalışmalarımız devam ediyor diyen Osman Nakıboğlu, konuşmasına şöyle devam etti:

"Biliyorsunuz birçok çalışanımızı TOKİ projesiyle ev sahibi yaptık. Önümüzdeki günlerde TOKİ tarafından yeni bir proje getirilirse bütün çalışanlarımızı ev sahibi yapma yönündeki çabalarımız sürecektir. Biz çalışanlarımız her zaman yanındayız. Desteklerimizi hiç bir zaman esirgemeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

FADILOĞLU: EV ALANIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Naksan'ın çalışanlarına yönelik düzenlediği piknik şöleninin diğer kuruluşlara örnek olmasını gerektiğini ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Gaziantep'e her zaman öncülük eden Naksan Holding, sosyal etkinlikleriyle de öncülük ediyor. Önümüzdeki günlerle TOKİ ile görüşmeler yapacağız. TOKİ'nin yapacağı projelerde Şehitkamil Belediyesi olarak bizde sizlere elimizden gelen desteği vermeye hazırız" şeklinde konuştu.

Piknik şöleninde, Naksan Holding bünyesinde 20. yılını dolduran çalışanlara plaket verilirken 15 yılını dolduran personellere de çeşitli hediyeler verildi. Emektar personellere ödüllerini Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu, Fabrikalar Direktörü Ahmet Naci Fıstık, Fabrika Müdürü Burhanettin Sihir ve Baskı Cast Fabrika Müdürü İsmail Sözeri verdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Naksan Ailesi, Piknikte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement