Nas, Kilimli'den Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Nas, Kilimli'den Adaylığını Açıkladı

Nas, Kilimli\'den Adaylığını Açıkladı

Kilimli Güney Mahallesi Muhtarı Şerafettin Nas, AK Parti Kilimli Belediye Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

22.10.2013 19:24

Kilimli Güney Mahallesi Muhtarı Şerafettin Nas, AK Parti Kilimli Belediye Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

AK Parti Kilimli İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda Zonguldak Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve Kilimli Güney Mahallesi Muhtarı Şerafettin Nas, aday adayı olduğunu açıkladı. Toplantıda, AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Cavit Taşçı da hazır bulundu. Toplantıda konuşan Nas, "Yıllardan beri Kilimli'de Güney Mahallesi'nde muhtarlık yapıyorum. Başta mahallelilerimiz olmak üzere Kilimlilerin sevinçlerinde ve üzüntülerinde hep yanında oldum. Muhtar olarak hizmet verdiğim Kilimli'ye bundan sonra başka bir görev yeri olan belediye başkanlığında hizmet vermek için yola çıktım. Bu yolda Kilimli halkının desteğini istiyorum. Aday olduğum taktirde ve seçilirsem Kilimli'ye bilgi birikimim ve siyasete yakınlığımdan almış olduğum tecrübe ile en iyi şekilde hizmet edeceğime inanıyorum.

Diğer yandan aday olmadığım taktirde Kilimli'ye hizmete edecek adayımızın yanında olacağım. Diğer aday adayı kardeşlerime de bu yolda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Cavit Taşçı ise "Şerafettin Nas'a başarılar diliyorum. Oda diğer aday adaylarımız gibi bu görevi layıkıyla yapacağı inancındayım" dedi.

Konuşmaların ardından Şerafettin Nas başvuru dosyasını AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Cavit Taşçı'ya teslim etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nas, Kilimli'den Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement