Nazilli Belediyesi Köylerin Alt Yapısına El Attı - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyesi Köylerin Alt Yapısına El Attı

Nazilli Belediyesi Köylerin Alt Yapısına El Attı

Nazilli Belediye Başkanı Alıcık, gerçekleştirdiği köy ziyaretlerinde köy halkının sorunlarını dinleyerek, sorunları çözüme kavuşturuyor.

06.02.2014 14:24  Güncelleme: 14:31

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, gerçekleştirdiği köy ziyaretlerinde köy muhtarlarının ve köy halkının sorunlarını dinleyerek, sorunları çözüme kavuşturuyor.

Nazilli'ye bağlı Mescitli Köyüne gerçekleştirdiği ziyarette Köy Muhtarı Mehmet Dilek ve köy sakinleri, Mescitli köyünün içinden geçen derenin köy yolu üzerinden aktığını söyleyerek, akan suyun köy yolunu tahrip ettiğini dile getirdiler. Mescitli Köyü Muhtarı Mehmet Dilek ve köy sakinleri bu konunun çözüme kavuşması için Başkan Alıcık'tan yardım talebinde bulunarak, derenin akışının köy yolu altından gerçekleştirilmesini istediler. Fen İşleri Müdürlüğüne gerekli talimatları veren Başkan Alıcık'ın direktifiyle çalışmalara en kısa zamanda başlayan Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü köy yolunun üzerinden akan dere suyunu yolun altına 25 metre hat döşeyerek gerçekleştirdi. Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yürütülen çalışmalarda 600'lük ikili beton büzler kullanarak derenin yol altından akışını sağladı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın hassasiyeti ve Fen İşleri Müdürlüğü Personelinin yürütmüş olduğu titiz çalışmalarından memnuniyetlerini ifade eden Mescitli Köyü Muhtarı Mehmet Dilek, "Başkanımız sağ olsun her zaman yanımızda bizlere desteğini hiç esirgemiyor. Yapılan çalışma sonunda köyümüz rahat etti. Başkanımıza köy halkı adına canı gönülden teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" dedi.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık, her zaman köylere imkanlar doğrultusunda yardımlar gerçekleştirdiğini hatırlatarak Köylü kardeşlerimizin sorununu kendi sorunumuz biliyoruz. Onların bir sıkıntısını giderebildiysek ne mutlu bize" diye konuştu - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyesi Köylerin Alt Yapısına El Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement