Nevşehir'de Maden Ocağındaki Göçük - Son Dakika
Yerel

Nevşehir'de Maden Ocağındaki Göçük

Nevşehir\'de Maden Ocağındaki Göçük

Vali Ceylan, yaralanan işçileri tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

26.04.2014 15:08

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, maden ocağında meydana gelen göçükte yaralanan işçileri hastanede ziyeret etti.

Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi gören yaralılara geçmiş olsun dileğinde bulunan Vali Ceylan'a, Nevşehir milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan ile Ebubekir Gizligider eşlik etti.

Ceylan, hastane çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın maden ocağındaki gaz sıkışması sonucu patlama meydana gelmesiyle yaşandığını söyledi.

Ceylan şunları kaydetti:

"Olayda o sırada ocakta çalışan 14 işçi yaralandı. İçeride kalan işçilerin hepsi dışarı çıkartıldı ancak bir işçi hastanede hayatını kaybetti. Ailesine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Yaralı 2 işçinin yanık tedavisi görmesi gerektiği için yanık merkezine sevki yapılacak. Diğer hastalarımızın ise şu anda hayati riski bulunmuyor. Sağlık Müdürlüğümüz ve Hastane Başhekimliği gerekli çalışmayı yapıyorlar. Devlet Hastanesinde 8 işçi, özel hastanelerde ise 5 işçinin tedavileri sürüyor."

Ağır yaralı olarak kaldırıldığı Nevşehir Devlet Hastanesinde hayatını kaybeden işçinin Ferdi Gürlek olduğu öğrenildi.

Emin Gülban ve Selim Öçal Ankara Numune Hastanesi Yanık Ünitesine sevk edildi. Diğer yaralılardan Yaşar Güneş, Serkan Koç,  Aydın Gülkan, Kuddusi Özbek, Tugay Demir, Uğur Kale, İmdat Koyuncu, Tarık Develi, Mehdi Yıldız, Ersan ve Murat Akkuş'un tedavilerine Nevşehir'deki hastanelerde devam edildiği bildirildi. - Nevşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nevşehir'de Maden Ocağındaki Göçük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement