Nizip Belediye Başkanı Akdoğan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Nizip Belediye Başkanı Akdoğan Açıklaması

Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, yaptıkları çalışmalarda hep ortak akıl ile hareket etmeye gayret gösterdiklerini söyledi.

10.01.2012 12:01

Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, yaptıkları çalışmalarda hep ortak akıl ile hareket etmeye gayret gösterdiklerini söyledi.

Nizip Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılan toplantıda, Oda ve Dernek Başkanları ile bir araya gelerek, yapılacak hizmetlerle ilgili görüş alışverişinde bulundular.

2011 yılını değerlendiren Başkan Akdoğan, yaptıkları çalışmalarda şeffaf olmaya devam ettiklerini ifade ederek, şunları söyledi:

"Nizip Belediyesinde tek akıl ile hareket etme yoktur. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarda hep ortak akıl ile hareket etmeye gayret gösterdik. Gerek sivil toplum örgütleri gerek oda üyeleri ve gerekse vatandaşlarımızla ile ilgili sorunları irdeleyip çözüm noktasına gideceğiz. Birlik beraberlik içinde çalışma yapmak ve birlikte adım atmak amacıyla bizlere düşen görevi yapmaya hazırız. Bu kapsamda sıkıntıları dinleyeceğiz, çözüm üreteceğiz. Toplantıya katılan tüm Oda Başkanlarına teşekkür ediyorum."

Oda Başkanları ise bu tür birlik ve beraberliklerin ilçenin kalkınmasına katkı sağlayacağına inandıklarını belirttiler.

Toplantıda, Belediye Başkan Yardımcıları Latif Karadağ, Murat Oğuz ve Fatih Uzunaslan da hazır bulundu.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nizip Belediye Başkanı Akdoğan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement