Nusaybin'deki TEOG Sınavı Ertelendi - Son Dakika
Yerel

Nusaybin'deki TEOG Sınavı Ertelendi

Nusaybin ilçesindeki sokağa çıkma yasağı nedeniyle okula gidemeyen 8. sınıf öğrencileri TEOG için, 12-13 Aralık'ta düzenlenecek mazeret sınavına katılacak.

23.11.2015 18:53  Güncelleme: 20:11

Nusaybin ilçesindeki sokağa çıkma yasağı nedeniyle okula gidemeyen 8'inci sınıf öğrencileri 1'inci Dönem Merkezi Ortak Sınavına, 12-13 Aralık'ta düzenlenecek mazeret sınavına katılacak.

Valilikten yapılan açıklamada, Nusaybin'de artan terör olayları nedeniyle vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, bozulan huzur ve asayiş ortamının yeniden tesis edilebilmesi için 5442 Sayılı İl İdaresi Kanununun ilgili hükümleri gereğince 13 Kasım'da ilçe genelinde sokağa çıkma yasağı ilan edildiği anımsatıldı.

Açıklamada, 25-26 Kasım'da yapılacak olan 1'inci Dönem Merkezi Ortak Sınavına girmesi gereken 8'inci sınıf öğrencilerin sokağa çıkma yasağı olan günlerde eğitim ve öğretime devam edemedikleri belirtilerek, "Bu nedenle konu eksiklikleri bulunduğundan dolayı herhangi bir mağduriyet yaşamaması için Nusaybin ilçemizde sınava girecek öğrencilerimiz, Milli Eğitim Bakanlığınca belirlenen 12-13 Aralık tarihlerinde yapılacak olan mazeret sınavına katılacaklardır" ifadesi kullanıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nusaybin'deki TEOG Sınavı Ertelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Semaaaa: İlçedeki tüm sınava giremeyen öğrenciler başta da kürt öğrenciler eğitim haklarından yoksun bırakmaniza sebep olan zihniyet 0 0 Yanıtla

Advertisement