Ramazan'ın ilk iki gününde Ödemiş'te iftar çadırları büyük ilgi gördü. Vatandaşlar Ödemiş Belediyesi'nin kurduğu 4 ayrı çadırda sabaha karşı sahur, akşam da iftar yaptı.
Üç Eylül Tayyare Parkı'nda dünkü ilk iftar yemeğinde uzun kuyruklar oluştu. Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, vatandaşlarla birlikte iftar yemeği yedi. CHP Ödemiş Kadın Kolları Başkanı Özlem Soykan Kırlı ve üyeler de yemek dağıtımında görev aldı.
Ödemiş'in Gezi Parkı olarak nitelenen yeni park alanındaki çadırın yanı sıra Tekstil Mevkii, Tekelli Düğün Salonu bahçesinde ve Köşebaşı Camii'nin yanında Ödemiş Belediyesi'nce kurulan çadırlarda hayırseverlerin de katkılarıyla ilk iftar heyecanı yaşandı. İlk iftarda çadırlardan yaklaşık 2 bin 500 kişinin yararlandığı öğrenildi. Ödemiş'teki çadırlarda iftar yemeğinin yanı sıra sahur yemeği de veriliyor. - İZMİR
Son Dakika › Yerel › Ödemiş'te İlk İftarda Çadırlar Doldu Taştı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?