Ödemiş'te Özel Öğrencilere Özel Sınıf - Son Dakika
Yerel

Ödemiş'te Özel Öğrencilere Özel Sınıf

Ödemiş\'te Özel Öğrencilere Özel Sınıf

Ödemiş 80. Yıl Efe İlkokulu, ilçede bulunan özel eğitime ihtiyacı olan tüm öğrencilere eğitim verecek Hafif Düzey Zihinsel Engelli bireylerin eğitimi için özel eğitim sınıfı oluşturdu.

20.02.2014 10:20

Ödemiş 80. Yıl Efe İlkokulu, ilçede bulunan özel eğitime ihtiyacı olan tüm öğrencilere eğitim verecek Hafif Düzey Zihinsel Engelli bireylerin eğitimi için özel eğitim sınıfı oluşturdu.

Okul müdürü Zeki Atlıer konuyla ilgili verdiği şunları söyledi: "Öncelikle kayıt alanımızdaki, sonra tüm Ödemişteki özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilerin eğitimi için atılan özel ve güzel bir adımdır. Ödemiş'te hafif düzey zihinsel engelli öğrencilerin özel eğitim almasına imkan sağlayacak özel eğitim sınıfı olmadığını öğrenince bu özel ve güzel adımı 'Herkes İçin Eğitim' anlayışı içinde iyileştirme ekimizi kurarak okul olarak bu özel adımı atma kararı aldık. Özel eğitim sınıfı açılması için başvuru yazımızı yazarak 14 Ocak 2013'te gelen valilik olurundan sonra çalışmalara başladık. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Okul Aile Birliği iş birliği içinde müdür yardımcısı Zekeriya Sadi Kula, Rehber Öğretmenimiz Özlem Türk, anasınıfı öğretmenlerimiz, sınıf öğretmenlerimiz ve Özel eğitim öğretmenimiz Feride Çalışkan'ın fikir ve gönül birliği yaparak belirlediği öğrencilere özel eğitim materyalleri ve sınıf donanımları tamamlanmıştır. Ödemiş'te tek olan özel eğitim sınıfımız eylül ayında hizmete başlamıştır. Şu anda 3 öğrenci devam etmektedir. Özel eğitimden sorumlu şube müdürümüz Mehmet Sakal ve özel eğitim değerlendirme kurulu üyelerimiz de zaman zaman sınıfımızı ziyaret ederek özel eğitime verdikleri önemi göstermektedir. Emeği geçen herkese teşekkür ederim." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş'te Özel Öğrencilere Özel Sınıf - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement