Ödül Rekortmeni Sergi - Son Dakika
Yerel

Ödül Rekortmeni Sergi

Ödül Rekortmeni Sergi

Fotoğraf Sanatçısı Behiç Günalan tarafından Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği bünyesinde 'Fotoğraflıyorum' atölyesinin sergisi açıldı.

28.02.2013 16:06  Güncelleme: 16:20

Fotoğraf Sanatçısı Behiç Günalan tarafından Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği (EFOD) bünyesinde 'Fotoğraflıyorum' atölyesinin sergisi önceki gün açıldı. Sergide yer alan fotoğrafların çeşitli yarışmalarda 136 farklı ödül aldığı belirtildi.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) fuayesinde açılan sergiye Vali Yardımcısı Salih Altınok, Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu ve çok sayıda davetli katıldı. Serginin açılış konuşmasını gerçekleştiren Behiç Günalan, sergilenen fotoğrafların birçoğunun çeşitli yarışmalarda altın madalyadan sergilemeye kadar toplamda 136 ödül aldığını belirtti.

Sergiye katılan Vali Yardımcısı Salih Altınok, toplum olarak en çok ihtiyaç duyulan konuların başında sanatın geldiğini ifade ederek, "Görsel sanatlar demek insanın baktığını görebilmesi, çevreye daha duyarlı olması, yaşadığı çevreyle daha ilgili olması, yaşadığı kentin sorunların daha başka gözle bakabilmek demek" dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu ise, Edirne Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya her zaman destek verdiklerini, bundan sonra da vermeye devam edeceklerini kaydetti.

Serginin gezilmesinin ardından Vali Hasan Duruer'in de katılımıyla sergideki fotoğraflar, sunu şeklinde katılımcılara izletildi.

(ORA)

28.02.2013 15: 44: 41

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödül Rekortmeni Sergi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement