Odunpazarı'nda 2014-2019 Yılı Stratejik Plan Hazırlama Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı'nda 2014-2019 Yılı Stratejik Plan Hazırlama Toplantısı

Odunpazarı\'nda 2014-2019 Yılı Stratejik Plan Hazırlama Toplantısı

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi’nde, 2014-2019 yılı stratejik plan hazırlama toplantısı gerçekleştirildi.

09.05.2014 15:49

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'nde, 2014-2019 yılı stratejik plan hazırlama toplantısı gerçekleştirildi.

Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı'na iyi hizmet etmeyi amaçladıklarını kaydetti. Stratejik plan hazırlamak üzere göreve başladıklarını kaydeden Başkan Kurt, "Odunpazarı'nda bizim düşündüklerimizle ilgili bir yönetim anlayışı çıkarmamız lazım, ama biz bu işi yaparken asla ve asla dayatmacı olmayacağız" dedi.

Stratejik planda en önemli unsurun katılım olduğuna değinen Başkan Kurt, "Böyle bir mekanizmayı oluşturmamız lazım çünkü 5 yıllık belediyeye bakışımızı sergileyeceğiz ve insanların karşısına bu planla çıkacağız. O nedenle bu plan hem iddialı olmalı hem de yaşanabilir bir biçimde hayata geçmeli. Bu duygularla gerçekleştirilecek olan Stratejik Plan'ın herkese hayırlı olmasını dilerim" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Nezih Orhon stratejik plan hazırlama hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantıya Odunpazarı Belediyesi Meclis üyeleri ve Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi daire müdürleri katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Odunpazarı'nda 2014-2019 Yılı Stratejik Plan Hazırlama Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement