Öğ-Der Aylık Divan Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Öğ-Der Aylık Divan Toplantısı Yapıldı

Öğ-Der Aylık Divan Toplantısı Yapıldı

Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER)Erzurum Şubesi aylık divan toplantısı Genel Merkez yöneticilerinden İsmail Baldan'ın ve Şube yönetim kurulu okul temsilcileri ve ilçe temsilcilerinin katılımı ile Şube Konferans salonunda icra edildi.

26.05.2014 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Erzurum Şubesi aylık divan toplantısı Genel Merkez yöneticilerinden İsmail Baldan'ın ve Şube yönetim kurulu okul temsilcileri ve ilçe temsilcilerinin katılımı ile Şube Konferans salonunda icra edildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan ÖĞ-DER Erzurum Şube Başkanı Abdullah ikinci: "Mayıs ayında tarihin en büyük fetihlerinden İstanbul'un fethinin gerçekleştiğini bu vesile ile Sultan Fatihe ve tüm askerlerine rahmet diliyorum. Fetihten alınması gereken dersler vardır.Öncelikle Sultan Fatihin askerlerinin,halkının ve dönemin hocalarının sahip olduğu iman,ihlas ve mücadele ruhunun örnek alınması gerekir.İstanbul'un fethi İslam medeniyetinin batı medeniyeti karşısındaki galibiyetini gösteren bir zaferdir.Bizlerde Şuurlu öğretmenler olarak bu ruh ve heyecanı gençliğimize, öğrencilerimize vermek zorundayız.Medeniyet değerlerimizi okullarımızda,basın ve yayın organlarında,okul kitap ve müfredatlarımızda gençliğimize vermek zorundayız.Bu gün gelinen noktada gençliğimiz bu ruhu kuşandıkça geleceğimiz aydınlık olacaktır. ÖĞ-DER, fetih neslinin yetişmesi için fetih ruhuna sahip maneviyatı güçlü öğretmenler elinde olabilir düsturuna inanır. ÖĞ-DER kendi tarihi ve kültürel değerlerini ön planda tutan öğretmenler yetişmesini arzular ve bunun için çalışır.İnşallah 31 Mayısta Kabe İmamının da katılacağı İstanbul Ayasofya Camii bahçesindeki sabah namazına hep birlikte katılacağız."dedi.

Toplantıda aylık çalışmalar gelecekte yapılacak çalışmalar görüşüldü. Toplantı sonunda İlahiyatçı Yrd Doç Dr Murat Kumbasar Hoca tarafından "Davam" semineri yapıldı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğ-Der Aylık Divan Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement