Öğ-Der'den Askon'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Öğ-Der'den Askon'a Ziyaret

Öğ-Der\'den Askon\'a Ziyaret

Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Adana Şube Başkanı Ekrem Ulu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan’ı ziyaret etti.

06.07.2014 09:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Adana Şube Başkanı Ekrem Ulu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan'ı ziyaret etti.

ÖĞ-DER Adana Şube Başkanı Ekrem Ulu, ülkemizin önce ahlak ve maneviyat ilkesi kapsamında yeni nesillere ihtiyaç duyduğunu ifade ederek, Şuurlu Öğretmenler Derneği'nin Adana ili ve Türkiye genelindeki faaliyetlerinden bahsetti. Ulu, milli ve manevi değerlere sahip çıkmak adına gerçekleştirdikleri hizmetlerde hedeflerinin imanlı nesiller yetiştirmek olduğunu söyledi.

Şuurlu Öğretmenler Derneği Yönetim Kurulu'nun yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, "Şuurlu nesiller ancak, şuurlu öğretmenlerin elinde yetişebilir. Öğretmen Kur' an ve sünnet hamuruyla yoğrulursa, talebesini de aynı hamurla yoğurur. Kur' an ve sünnet ile yoğrulan nesillerden ise, hayırlı evlatlar, hayırlı nesiller meydana gelir. Hayırlı nesiller de huzurlu toplumları oluşturur. Huzurlu toplumda ise, kavga, zulüm ve kötülük yerine, barış, adalet ve iyilik hakim olur. Kurtuluş istiyorsak sımsıkı İslam'a sarılmalıyız. İslam, dünya ve ahiret saadetinin tek yoludur" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğ-Der'den Askon'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement