Öğrenciler Eserlerini Sergiledi - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler Eserlerini Sergiledi

Öğrenciler Eserlerini Sergiledi

Muş’ta Sungu Vakıfbank Kız Yatılı Bölge Ortaokulu (YBO) görsel sanatlar ve teknoloji tasarım dersi öğrencilerinin yılsonu resim sergisi açılışı yapıldı.

12.06.2014 12:31

Muş'ta Sungu Vakıfbank Kız Yatılı Bölge Ortaokulu (YBO) görsel sanatlar ve teknoloji tasarım dersi öğrencilerinin yılsonu resim sergisi açılışı yapıldı.

Okulun bahçesinde düzenlenen resim sergisine Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile çok sayıda öğretmen ve davetliler katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Sungu Vakıfbank Kız Yatılı Bölge Orta Okulu Müdürü Ercan Demir, sergide görsel sanatlar ve teknoloji tasarım derslerinde yıl boyunca yapılan çalışmaların sergilendiğini söyledi. Serginin, Güzel Sanatlar Öğretmeni Fatma Hilal Kaya ve Teknoloji Tasarım Öğretmeni Hasan Tanış'ın rehberliğinde yapıldığını vurgulayan Demir; "Günümüz eğitim öğretim anlayışı çerçevesinde öğrencilerin sürece aktif olarak katılması, ürünler ortaya çıkarması çok önemlidir. Bu onların özgüvenini ve üretkenlik duygusunu çıkartmakta, sahip oldukları donanım konusunda farkındalık oluşuturmaktadır" dedi.

"Okulumuz ve yönetimimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin gayretiyle oluşturulan bu tür çalışmaların her zaman arkasında olmaya çalışmıştır" diye Demir; "Bu okul iklimine ve velilerin okula bakış açısına da olumlu yansıyacağına inanıyoruz. Ayrıca şuna da değinmek isterim ki, iki öğretmenimizin de daha mesleklerinin ilk yılında gayretle öğrencilerin yaratıcılıklarını ortaya çıkarma çabalarını takdir ediyorum. Her ne kadar sanat göreceli olsa da bizim görüşümüz sergimizin başarılı ve öğrencilerin gelişimi açısından yararlı olduğu yönündedir. Diğer yönetici arkadaşlarımızın, velilerimizin, öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşmiş olması bizi sevindirdi" diye konuştu.

Demir'in konuşmasının ardından serginin açılışı yapıldı. Sergideki eserler, davetliler tarafından beğeni topladı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenciler Eserlerini Sergiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement