Öğrenciler Kariyer Günlerinde Sektör Temsilcileriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler Kariyer Günlerinde Sektör Temsilcileriyle Buluştu

Öğrenciler Kariyer Günlerinde Sektör Temsilcileriyle Buluştu

Adıyaman Üniversite Kaliteli Yaşam ve Yaşam Koçluğu topluluğu tarafından Vehbi Koç Konferans Salonu’nda Kampuste Kariyer konulu konferans düzenlendi.

04.05.2016 16:34

Adıyaman Üniversite Kaliteli Yaşam ve Yaşam Koçluğu topluluğu tarafından Vehbi Koç Konferans Salonu'nda Kampuste Kariyer konulu konferans düzenlendi.

Konferansa Üniversite İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Murat Ayan, akademik ve idari çalışanlar ile öğrenciler katıldı. Konferans öncesinde konuşmacılar Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü'yü makamında ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. Gönüllü'ye teşekkür etti. Üniversite Rektörü Prof. Dr. Gönüllü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmacı katılımcılara teşekkür etti. Konferansın açılış konuşmasını İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Gülşah Ateş yaparken konferansta TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Gani Bereket, TOBB Adıyaman Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Selda Tandoğan, Melek Pulatkonak, Türkiye Kadın Girişimciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Münteha Adalı, Yaprak Yapsan ve Özgül Öztürk birer sunum yaptı. TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Gani Bereket konferansın giriş sunumunu yaparken katılımcılara bir ilham konuşması gerçekleştirdi. Ardından TOBB Adıyaman Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Selda Tandoğan, "İş hayatında Kadının Gücü", Melek Pulatkonak "Fark Yaratan Networkler", Türkiye Kadın Girişimciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Münteha Adalı "Kendimden Vazgeçmedim" ve Yaprak Yapsan ise "Dijital Liderlik" konulu birer konuşma gerçekleştirdi.

Konferansın sonunda Üniversite İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Murat Ayan konuşmacılara hediye takdiminde bulunurken katılımcılar konuşmacılar ile hatıra fotoğrafı çektirdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenciler Kariyer Günlerinde Sektör Temsilcileriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement