Öğrenciler Tarihi Beşköprü'yü Gezdi - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler Tarihi Beşköprü'yü Gezdi

Öğrenciler Tarihi Beşköprü\'yü Gezdi

Sakarya'nın Erenler ilçesinde bulunan Mehmet Gölhan İlköğretim Okulu 2.sınıf öğrencileri, Görsel Sanatlar dersi kapsamında tarihi Beşköprü'yü gezdiler.

04.05.2012 14:39

Sakarya'nın Erenler ilçesinde bulunan Mehmet Gölhan İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencileri, Görsel Sanatlar dersi kapsamında tarihi Beşköprü'yü gezdiler.

Müdür yardımcısı Vedat Köse, sınıf öğretmenleri Yasemin Karabınar ve Mustafa Özdemir ile birlikte Tarihi Beşköprü üzerinde yürüyüş ve inceleme yapan ve Beşköprü'nün tarihi ile ilgili öğretmenlerinden bilgi alan öğrenciler yaşadıkları yerin tarihi ve sanatsal güzelliklerini yerinde görmenin mutluluğunu yaşadılar.

Öğrencilerin başta yakın çevreleri olmak üzere yaşadıkları bölgelerin tarihi geçmişini bilmelerinin çevrelerini tanımaları açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Vedat Köse, çoğu öğrencinin çok yakınlarında olmasına rağmen yakın çevresindeki tarihi, turistik, sanatsal ve kültürel açıdan izler barındıran bir çok yeri daha önce hiç görmediğini, kitaplardan, resimlerden tanıdığı kadarıyla bildiğini, yerinde gezerek-görerek öğrenmelerinin çok daha faydalı ve kalıcı olduğunu ifade ederek, yeri geldikçe bu tür gezilere devam edeceklerini belirtti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenciler Tarihi Beşköprü'yü Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement