Öğrenciler Yunusemre Belediyesi'ni Tanıdı - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler Yunusemre Belediyesi'ni Tanıdı

Öğrenciler Yunusemre Belediyesi\'ni Tanıdı

Yunusemre ilçesindeki 8 Eylül İlkokulu ve Organize Sanayi Bölgesi İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, Yunusemre Belediyesi’ni ziyaret ederek belediyenin yaptığı çalışmaları yerinde gördü.

11.05.2016 13:42

Yunusemre ilçesindeki 8 Eylül İlkokulu ve Organize Sanayi Bölgesi İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, Yunusemre Belediyesi'ni ziyaret ederek belediyenin yaptığı çalışmaları yerinde gördü. Ziyaret sonrasında Belediye Meclis Salonu'nda öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkan Yardımcıları Şule Uygur ve İdris Avşar, onların sorularını yanıtladı.

Yunusemre Belediyesi, ilçede eğitim gören öğrencileri belediyede ağırlıyor. Ayrı ayrı gerçekleşen ziyaretlerde ilk olarak 8 Eylül İlkokulu 4. sınıf öğrencileri belediyeye geldi. Birimleri gezen öğrenciler, belediye hizmetleri hakkında bilgi aldı. Gezinin ardından öğrencileri Belediye Meclis Salonu'nda ağırlayan Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, onların sorularını içtenlikle cevapladı. Uygur, "Her zaman vatandaşımızın yanındayız. Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'nin önderliğinde vatandaşımızın güzel bir ilçede mutlu yaşaması için çalışıyoruz." diye konuştu.

Bir öğrencinin "Görevinizin zorlukları nelerdir?" sorusunu yanıtlayan Başkan Yardımcısı Uygur, "Her işin kendine göre zorluğu var. Sorumluluğu çok fazla olan bir görev ifa ediyorum. İşimi severek yapıyorum. Sevmeden yapılan bir işten başarı beklenemez. Ancak işinizi severek yaptığınız sürece her türlü zorluğun üstesinden geliyorsunuz" şeklinde konuştu.

'ONUNLA ÇALIŞMAK BİR AYRICALIK'

Şule Uygur bir öğrencinin 'Mehmet Çerçi ile çalışmak nasıl bir duygu?' şeklindeki sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Kendisiyle çalışmak ayrı bir heyecan. Ondaki çalışma azmini ve hizmet aşkını gördükçe bizler daha fazla gayret gösteriyoruz. Yunuskent ve Kentsel Dönüşüm gibi büyük projelere imza atan bir başkanın yanında olmak, onunla birlikte yol almak bizim için bir ayrıcalık" dedi.

OSB'Lİ ÖĞRENCİLER YUNUSEMRE BELEDİYESİ'NDE

Yunusemre Belediyesi, 2. olarak Organize Sanayi Bölgesi İlkokulu 4/D ve 4/E sınıfı öğrencilerini ağırladı. Birimleri gezen öğrenciler yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gezinin ardından öğrencileri Belediye Meclis Salonu'nda konuk eden Başkan Yardımcısı İdris Avşar, onların sorularını yanıtladı. Yunusemre'nin, Manisa'nın en büyük ilçesi olduğunu dile getiren Avşar, "Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'nin önderliğinde sizlere iyi hizmet vermek adına çalışıyoruz. Sizleri önemsiyoruz. Okulların iyileştirilmesi, çocukların spora yönlendirilmesi için üzerimize düşeni yapıyoruz. Sizler de ailenize ve ülkenize faydalı birer birey olmak için üzerinize düşeni yapmalısınız" diye konuştu.

Söyleşilerin ardından çocuklara çeşitli hediyeler takdim edildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenciler Yunusemre Belediyesi'ni Tanıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement