Öğrencilerden Bilim Şenliği - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden Bilim Şenliği

Öğrencilerden Bilim Şenliği

Denizli Ticaret Odası Ahi Sinan İlkokulu'nda düzenlenen "Bilim Şenliği"nde öğrenciler birbirinden ilginç çalışmalarıyla göz doldurdu.

08.05.2013 16:14

Denizli Ticaret Odası Ahi Sinan İlkokulu'nda düzenlenen "Bilim Şenliği"nde öğrenciler birbirinden ilginç çalışmalarıyla göz doldurdu.

Denizli'nin başarılı okullarından olan Denizli Ticaret Odası Ahi Sinan İlkokulu'nda

TÜBİTAK Bilim Fuarı kapsamında bilim şenliği düzenlendi. Şenliğe Vali Yardımcısı İsmail Tezel, Denizli Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Kıvrak, çok sayıda okul müdürü, müdür yardımcısı, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı. Birbirinden dikkat çeken ve başarılı 43 bilimsel çalışmasını sergileyen öğrencilerin eserleri büyük beğeni topladı. Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Neşe Topaloğlu öncülüğünde gerçekleştirilen şenliğin önemine dikkat çeken okul müdürü Bayram Apa, destek veren herkese teşekkür etti.

Öğrencilerin bilimsel çalışmalarını takdirle karşıladıklarını ve desteklemeye devam edeceklerini belirten Denizli Ticaret Odası Ahi Sinan İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Süleyman Akşit, "Öğretmenlerimiz, okul müdürlerimiz, velilerimiz ve en önemlisi öğrencilerimizin gönül isteği ile yaptığı ve büyük beğeni toplayan şenlikleri bizlere gurur verdi. Bu çalışmaları sonuna kadar destekleyeceğiz. Bu çalışmaları örnek göstererek diğer öğrencilerimizin de artık böyle çalışmalar yapmasını da sağlayacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden Bilim Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement