Öğrencilerden Muhteşem Konser - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden Muhteşem Konser

Öğrencilerden Muhteşem Konser

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı yan flüt ve şan öğrencilerinin yıl sonu konseri muhteşem eserlerle gerçekleşti.

15.06.2013 12:47  Güncelleme: 12:59

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı yan flüt ve şan öğrencilerinin Leyla Atakan Kültür Merkezi'ndeki yıl sonu konseri muhteşem eserlerle gerçekleştirildi. Konsere gelenlerin büyük beğenisinin kazanıldığı gecede öğrenciler bir yıllık eğitimlerinin karşılığını enstrümanları ve sesleri ile sergilediler.

Büyükşehir Konservatuvarı yan flüt ve şan öğrencileri konserlerinde yaptıkları düetler dinleyiciler tarafından tam not aldı. Yan flüt öğrencilerinin piyano eşliğinde eserleri çalmaları ve Şan öğrencilerinin birlikte 1993 yılından Cemal Reşit Rey tarafından bestelenen "Lüküs Hayat" eserini seslendirmeleri konsere renk kattı. Konsere gelenleri müzik dünyasında yolculuğa çıkaran öğrenciler, dinleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Dinleyiciler, öğrencileri en iyi şekilde yetiştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı'na teşekkür etti.

Yan flüt ve şan öğrencilerinin yıl sonu konserinin sonunda, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürlüğü Konservatuar Koordinatörü ve Eğitmeni Tuğçe Ocaktar da konser veren öğrencilerin eğitmenleri Dilara Elagözlü, Sezai Altunel ve Maya Tsetskhladze'ye çiçek vererek teşekkür etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden Muhteşem Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement