Öğrencilere "Teog Sınavı" Konferansı Verildi - Son Dakika
Yerel

Öğrencilere "Teog Sınavı" Konferansı Verildi

Oltu'da Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Okul Aile Birliğince, "TEOG Sınavına Veli ve Öğrenciler Olarak Nasıl Hazırlanalım" konulu konferans düzenlendi.

17.10.2014 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oltu'da Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Okul Aile Birliğince, "TEOG Sınavına Veli ve Öğrenciler Olarak Nasıl Hazırlanalım" konulu konferans düzenlendi.

Atatürk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aslan Gülcü, Atatürk Üniversitesi Oltu Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenen konferansta, öğrenci ve velilere TEOG Sınavı hakkında bilgi verdi.

Gülcü, öğrencilerin ve velilerin yaptıkları yanlışlara değinerek sorunların aşılma yöntemlerini anlattı ve velilerin çocuklarına karşı ilgili olmalarını istedi.

Ailelerin çocuklarıyla ilgilenmesinin başarıyı artıracağını söyleyen Gülcü, "Çocuklarımızın sorunlarını dinleyerek, onları tanıyarak sorunları aşabiliriz. Ders çalışırken onların başında bir gözetmen gibi durmamız, çocuğun ders çalışmasına katkı sağlayacaktır. Öğrenciler de belirli bir program dahilinde çalışmalı. Bir program dahilinde ders çalışmak başarıya giden yolda sizlere faydalı olacaktır" diye konuştu. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Öğrencilere 'Teog Sınavı' Konferansı Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement