Oğuz Çelik'ten Adapazarı Belediyesi'ne Veda Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Oğuz Çelik'ten Adapazarı Belediyesi'ne Veda Ziyareti

Oğuz Çelik\'ten Adapazarı Belediyesi\'ne Veda Ziyareti

Kocaeli 3.Ağır Ceza Mahkemesine tayini çıkan Sakarya Adalet Komisyonu Başkanı Oğuz Çelik, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'ye veda ziyaretinde bulundu.

22.06.2012 17:49

Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesine tayini çıkan Sakarya Adalet Komisyonu Başkanı Oğuz Çelik, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'ye veda ziyaretinde bulundu.

Sakarya'da uzun yıllar görev yapan Adalet Komisyonu Başkanı Oğuz Çelik'in tayini Kocaeli Ağır Ceza Mahkemesi'ne çıktı. Kocaeli 3.Ağır Ceza Hakimi olan Çelik, tayininin çıkması nedeniyle veda ziyaretlerine başladı. Veda ziyaretleri kapsamında Başkan Süleyman Dişli'yi ziyaret eden Çekli, "Sakarya'da 15 yıl görev yaptım. Yani görevimin en büyük bölümünü Sakarya'da yaptım.Belki tayinim çıkmış olabilir ama ben her zaman Sakarya'ya geleceğim" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Süleyman Dişli, "Sakarya'da görevinizi başarıyla yaptığınızı biliyoruz ve sizi bu konuda tebrik ediyorum. Kocaeli'nde de bu başarınızın devam edeceğine gönülden inanıyorum"dedi. Başkan Dişli, Sakarya Adalet Komisyonu Başkanı Oğuz Çelik'e yeni görev yerinde başarı diledi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oğuz Çelik'ten Adapazarı Belediyesi'ne Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement