Ok: "Konu Aydınspor 1923 Olunca, Elimizden Geleni Yaptık" - Son Dakika
Yerel

Ok: "Konu Aydınspor 1923 Olunca, Elimizden Geleni Yaptık"

Ok: "Konu Aydınspor 1923 Olunca, Elimizden Geleni Yaptık"

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Aydınspor 1923’te camia tarafından eleştirilen menejerlerden Hüseyin Ok, kulüpteki oyuncularıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

10.05.2014 12:20

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Aydınspor 1923'te camia tarafından eleştirilen menejerlerden Hüseyin Ok, kulüpteki oyuncularıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kamuyounda eleştirilen isimlerden biri olan Ok, sezon başından bu yana yaşadıklarını anlattı. Kendisi ile ilgili yorumları duyduklarını belirten Ok, sezon başında Hüsnü Özkara ve Ali Aydın ikilisinin göreve gelmesiyle devreden çıktığını söyledi. Kendisinin isminin kullanılmasının rahatsızlık verici olduğunu belirten Ok, "Altınordu'yu 2.Lig'den çıkartan oyuncuların başında gelen Gökhan Karadeniz'in alınması için resmen yalvardım. Hüsnü Özkara ile Ali Aydın, Gökhan'ın yerine oyuncu aldıklarını söylediler"dedi.

Ahmet Altın, Ahmet Kesim, Erdi, Uğur, Emre İşçiler gibi oyuncuları Aydınspor 1923'e kazandırdıklarını anlatan Hüseyin Ok şunları söyledi: "Geçtiğimiz sezon 34 maç başı ödenmediği halde bu çocuklar takımda kaldı. Bizim için ve futbolcular için her şey para değil. Bize sezon başında sırt çevrildi. Ahmet Kesim'i bile almıyorlardı. Aydınspor 1923 Başkanı Süha Bayırlı alınması için teknik heyete diretti. Biz, her zaman Aydınspor 1923'ün kazanmasını istedik"

"MENEJERLİK PARASI ALMADIM

Sezon başı yapılan transferlerde sadece menejerliğini yaptığı Bayram Çetin'i Aydınspor 1923'e kazandırdığını söyleyen Hüseyin Ok,

"Sezon ortası geldiğinde, transferler Aydınspor 1923'ün elinde patladı. Antalya kampında kriz yaşandı. Ekibimle birlikte takımın kamp yaptığı otele gittik. Takımın dağılmasını önledik. Kulüpten bugüne kadar bir kuruş menejerlik parası almadan bu işi yaptım. Çocuklar da bize güvendi. Takımda kaldılar" ifadelerini kullandı.

Takımı devre arasında TFF'y veren Umut, Sefa ve Gürkan'ın paralarını aldığını belirten Ok, "Bu olayın ardından menejerliğini yaptığım futbolcular 'Ben enayi miyim' dedi. Biz elimizden geldiğince durdurduk. Devre arasında Murat Uluç ve Gürcan Gözüm'ü takıma kazandırdık. Bu oyuncuların sunduğu katkı ortada. Benim evim, çocuklarım Aydın'da. İçimde Aydınspor sevgisi var. Konu Aydınspor 1923 olunca, elimizden geleni yaptık. Bunu Aydınlılar bilsin" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ok: 'Konu Aydınspor 1923 Olunca, Elimizden Geleni Yaptık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement