Okullara Yatırım Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Okullara Yatırım Devam Ediyor

Okullara Yatırım Devam Ediyor

Okullarına döndüklerinde, boyanmış, yenilenmiş duvarlar, tuvaletler ve sıralar ile karşılaşan öğrenciler sorunsuz ders başı yaptı.

06.10.2013 11:54

Okullarına döndüklerinde, boyanmış, yenilenmiş duvarlar, tuvaletler ve sıralar ile karşılaşan öğrenciler sorunsuz ders başı yaptı. Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, yapılan çalışmaları yerinde görmek amacıyla, 100. Yıl Olgunlaşma Enstitüsü ile Cumhuriyet Nevvar Salih İşgören Kız Meslek Lisesi'ni ziyaret etti.

100. Yıl Olgunlaşma Enstitüsü Okul Müdürü Hatice Çakır Topkaya, Cumhuriyet Nevvar Salih İşgören Kız Meslek Lisesi Müdür Başyardımcısı Leyla Sertkaya, öğretmen ve öğrenciler tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Tartan, sevgi elini her yere uzatmaya devam edeceğini söyledi. Tartan, "Genç bir milletvekiliyken daha okullara yardım yapmaya başlamıştım. İlk yardımı yine bu okula yaparak şık bir konferans salonu kazandırmıştım. Değer verdiğimiz iki okul da İzmir'in kültürüne, eğitimine sahip çıkıyor. Türkiye'de okullara yatırım yapan en büyük belediye biziz. Bununla da gurur duyuyorum. Destek vermeye de devam edeceğim" diye konuştu.

Her iki okulun dış cephe boyaları yapılırken, Cumhuriyet Nevvar Salih İşgören Kız Meslek Lisesi'nin konferans salonu da yenilendi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okullara Yatırım Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement