Okullarda Çocuklara Koruma Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Okullarda Çocuklara Koruma Eğitimi

Pursaklar Belediyesi’nin Türkiye projesi olan Nezaket Okullarında çocuklara bedenini tanıma ve koruma gibi alanlarda önemli eğitimler veriliyor.

05.11.2016 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pursaklar Belediyesi'nin Türkiye projesi olan Nezaket Okullarında çocuklara bedenini tanıma ve koruma gibi alanlarda önemli eğitimler veriliyor.

3 ila 5 yaş arasındaki çocuklara adab-ı muaşeret eğitimlerinin verildiği Nezaket Okullarında çocuklar geleceğe hazırlanıyor. Çocuk istismarına karşı küçük yaşta eğitim veren Nezaket Okulları, bu konuda aileleri de istismarcı kişiler konusunda bilgilendiriyor. Çocuklara bedenlerini koruma, beden temizliği, arkadaş erinme, çevre bilinci, sağlıklı beslenme, el becerileri, güzel konuşma gibi konularda önemli eğitimler veren Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu eğitmenleri "Çocuklarınızla ilgilenin, çocuklarınızı önemseyin, yabancılara karşı çocuklarınızı koruyun. Hep birlikte geleceğimize sahip çıkalım" tavsiyesinde bulundu. Bedenini tanıma konulu derste önemli bilgiler edinen minikler, boyalı elleriyle hazırlanan "Çocuk Bedenime Dokunma" pankartı önünde çektirdikleri fotoğrafla mesaj verdi. Çocukların erken yaşta eğitilmesinin önemli olduğuna dikkat çeken aileler, "Pursaklar Belediye Başkanımız Selçuk Çetin'e ilçemize böyle güzel bir hizmet kazandırdıkları için teşekkür ediyoruz. Bizim çocuklarımızı bizden daha fazla düşünüyorlar. Allah razı olsun" diyerek memnuniyetlerini ifade etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okullarda Çocuklara Koruma Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement