Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, "Okulumda besleniyorum projesi ile 532 öğrenciye 59 bin 485 lira tutarında sabah kahvaltısı verildi" dedi.
Dınkırcı, Bademlik İlköğretim Okulu ziyaretinde, yaptığı açıklamada, öğrencilerin öğretmen ve okul yönetimi ile iletişimde olması gerektiğini söyledi.
Okulumda besleniyorum projesinin başarılı şekilde gerçekleştiğini aktaran Dınkırcı, şunları kaydetti:
"Okulumda besleniyorum projesi ile 532 öğrenciye 59 bin 485 lira tutarında sabah kahvaltısı verildi. Her sabah meyve suyu, peynir, bal, poğaça ve meyvelerden oluşan kahvaltılık verildi. Biraz daha farklılık ve farkındalık yaratmak adına okullarımızda yapılan çalışmaları destekliyoruz. Bu konuda herkesin görev ve sorumlulukları var. Çocuklarımızın beslenmesi ve sağlıklı bir yaşam sürmesi konusunda projeye emek, destek ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum."
Son Dakika › Yerel › Okulumda Besleniyorum' Projesi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.