Ömre Bedel Gece" - Son Dakika
Yerel

Ömre Bedel Gece"

Ömre Bedel Gece"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin İslam Alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diledi.

30.06.2016 11:04

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nin İslam Alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diledi. Başkan Çelik, bu gecede ülkemizin huzur ve güvenliği için de ellerimizi semaya kaldıracağımızı belirtti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kadir Gecesi'nin yüce kitabımız Kuran-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı, sema kapılarının açıldığı, duaların kabul edildiği bir gece olduğunu dile getirdi. Bin aydan daha hayırlı olduğu belirtilen bu gecenin ömre bedel bir gece olduğunu ifade eden Başkan Çelik, bu nedenle Kadir Gecesi'nin herkes tarafından iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Ramazan ayı ve Kadir Gecesi'nin insanoğlu için bir fırsat olduğunu da vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, "Rahmet ve bereket ayı olan Mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaştık. Ramazan'ın manevi ikliminde Rabbimize biraz daha yakınlaştığımızı düşünüyorum. İnşallah dualar ve tövbelerle değerlendireceğimiz Kadir Gecesi ile de manevi huzurumuz bir kat daha artacak. Ramazan ayı ve özellikle de Kadir Gecesi insanoğlu için bir fırsat. İnsan olmak için, doğru yolu bulmak ve bu yolda ilerlemek için bir fırsat. Allah bizi bu gecenin kıymetini bilenlerden ve bu geceyi en iyi şekilde değerlendirenlerden eylesin" dedi.

Bu gecede milletimizin ve insanlığın huzurunu bozmak isteyenlere Rabbimizin fırsat vermemesi için de dualara edeceğimizi dile getiren Başkan Mustafa Çelik, "Allah ülkemize, İslam alemine, insanlığa yeni acılar göstermesin. Hiçbir inançtan nasibini almayan, hiçbir değeri bulunmayan, insanlara acı yaşatmak isteyen kararmış kalpleri de Rabbim helak etsin. Umuyoruz ki, Kadir Gecesi'nde yapacağımız toplu yakarış Cenab-ı Hakk katında karşılık bulur. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimin Mübarek Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor, bu gecenin şehrimiz, ülkemiz, İslam Dünyası ve bütün insanlık için hayırlı gelişmelere vesile olmasını diliyorum" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ömre Bedel Gece' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement