'Minübüs Şöfürü Eşime Ve Kızıma Önce Çarptı Sonra Darp Etti' - Son Dakika
Son Dakika Logo

'Minübüs Şöfürü Eşime Ve Kızıma Önce Çarptı Sonra Darp Etti'

13.08.2013 15:48  Güncelleme: 15:53

Karaman Ermenek ilçesi köy muhtarı, eşi ve kızına çarpan minibüs şöförünün daha sonra çarptığı kişileri darbettiğini söyledi.

Ermenek ilçesinde köy muhtarı, eşi ve kızına çarpan minibüs sürücünün daha sonra çarptığı kişileri darbettiği iddia edildi.

Adem U'nun kullandığı minibüs, geri manevra yaparken; eşeğin üzerindeki Ağaççatı Köyü Muhtarı Ahmet Çomak (43) ile yaya olarak yürüyen eşi Ayşe Çomak (40) ve kızı Zehra Çomak'a (17) çarptı.

Çarpma sonucu Muhtar Çomak'ın üzerinde binili olduğu eşek devrilirken, muhtar, eşi ve kızı yaralandı. Bu sırada minibüsten inen şürücü Adem U'nun, yerde yatan muhtarı eşini ve kızını darp ettiği öne sürüldü. Yaralanan muhtar Ahmet Çomak Karaman Devlet Hastanesinde, eşi ile kızı ise Ermenek Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Şüpheli Adem U'nun gözaltına alındığı öğrenildi. - Karaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Minübüs Şöfürü Eşime Ve Kızıma Önce Çarptı Sonra Darp Etti' - Son Dakika


Advertisement