Öngel, Kızılay Gönüllüsü Olarak Sıcak Yemek Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Öngel, Kızılay Gönüllüsü Olarak Sıcak Yemek Dağıttı

Öngel, Kızılay Gönüllüsü Olarak Sıcak Yemek Dağıttı

Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Kızılay Silifke Şubesinin ilçede yaşayan ve yardıma muhtaç ailelere ulaştırmak üzere Mükerrem Toker Aşevi’nde hazırladığı yemekleri, gönüllü olarak ailelerin sofralarına taşıdı.

25.07.2013 11:48

Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Kızılay Silifke Şubesinin ilçede yaşayan ve yardıma muhtaç ailelere ulaştırmak üzere Mükerrem Toker Aşevi'nde hazırladığı yemekleri, gönüllü olarak ailelerin sofralarına taşıdı.

Kızılay Silifke Şubesi tarafından hayırsever vatandaşların da katkısıyla yaklaşık bin kişilik sıcak yemek, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Her gün 8 mahalleye giden gönüllü dağıtım ekibi merkeze bağlı mahallelerde bulunan yardıma  muhtaç ailelere sıcak yemek dağıtıyor. Kızılay Şube Başkanı Mustafa Beceren nezaretinde dağıtımları gerçekleştirilen sıcak yemekler yardıma muhtaç aileleri ve kimsesizleri sevindiriyor.

Hazırlanan  yemekleri Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel'le birlikte Mukaddem Mahallesi'nde bulunan yardıma muhtaç ailelere ve kimsesizlere ulaştıran Beceren, kendilerine desteklerini esirgemeyen başta Öngel olmak üzere tüm hayırseverlere teşekkür etti.

Yemek dağıtımında vatandaşlarla da sohbet eden Öngel, Ramazanın feyzinden, bereketinden hep birlikte faydalanmanın mücadelesini verdiklerini söyledi. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Öngel, Kızılay Gönüllüsü Olarak Sıcak Yemek Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement