Onur Özen MHP'den Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Onur Özen MHP'den Adaylığını Açıkladı

Onur Özen MHP\'den Adaylığını Açıkladı

Yaklaşan il kongresi öncesi Milliyetçi Hareket Partisinde bir başkan adayı daha adaylığını açıkladı.

23.01.2015 15:41

Yaklaşan il kongresi öncesi Milliyetçi Hareket Partisinde bir başkan adayı daha adaylığını açıkladı. Avukat Onur Özen düzenlediği basın toplantısı ile adaylığını kamuoyuna açıkladı.

1 Şubat'ta yapılacak Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Olağan İl Kongresi öncesi Avukat Onur Özen İl Başkanlığına aday olduğunu düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı. İl Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen basın toplantısına Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Başkanı Abdullah Danışmaz, Merkez İlçe Başkanı Aydın Dursun, Kadın Kolları İl Başkanı Züleyha Kaltu, İlçe Başkanları ve partili üyeler katıldı.

Avukat Onur Özen, açıklamasında öncelikle ülke gündemine değinirken "Ülkemizin kurtuluşu Milliyetçi Hareket Partisi ile olacaktır. Ben ve yönetim kurulu üyesi adayı arkadaşlarım, partimiz Düzce il teşkilatını yönetmeye talibiz" diyerek adaylığını açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce kongrelerinin tam bir demokrasi örneği olduğunu ifade eden Özen, "Partimizde atanan değil, seçilen siyasetçiler görev yapmakta. Kongre süreçleri tamamlandığında kazanan partimiz olacak. Milliyetçi Hareket Partisi tüm teşkilatları ile bir bütün olarak Haziran 2015 seçimlerine hazırlanarak yoluna devam edecektir. Ben ve arkadaşlarımız adaylık süreci öncesi adaylığını açıklamış olan sayın Ümit Yılmaz ve İsmail Hakkı Civil beylere yönetim kurulu üyesi adayı arkadaşlarım, ben ve dava arkadaşlarım adına başarılar diliyorum" diye konuştu.

1977 Düzce doğumlu olan Özen, Abdullah Danışmaz'ın başkanlığını yaptığı yönetimde Hukuk İşlerinden Sorumlu olarak çalıştı, üç dönem Düzce Barosu yönetiminde başkan yardımcılığı ve görevinde bulundu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Özen evli ve iki çocuk sahibi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Onur Özen MHP'den Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement