Orhangazi'de Vatandaş "Huzur"Suz - Son Dakika
Yerel

Orhangazi'de Vatandaş "Huzur"Suz

Orhangazi\'de Vatandaş "Huzur"Suz

Orhangazi'de yapımı üç yıl önce durdurulan huzurevi inşaatı yılan hikayesine döndü.

16.04.2012 17:14

Orhangazi'de yapımı üç yıl önce durdurulan huzurevi inşaatı yılan hikayesine döndü. Bölgede incelemelerde bulunan Has Parti yöneticileri, inşaatın çürümeye terk edildiğini söyleyerek, belediyeye tepki gösterdi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Has Parti Orhangazi İlçe Başkanı Mustafa Kaya, Orhangazi Belediye Başkanı İsmail Tartar'ın "Huzurevi için yapacak bir şey yok, elimizde kaldı." sözlerini hatırlatarak, projenin sahipsiz bırakıldığını iddia etti. Belediyenin vazifesinin meseleleri halletmek olduğunu ifade eden Kaya, sorumluluğun Tartar'da olduğunu söyledi.

İnşaatın belediye tarafından sürdürülmesi gerektiğini anlatan Kaya, Orhangazi halkının çözüm beklediğini dile getirdi.

Has Parti İl Başkanı Ali Mollasalih ise, sürecin bu noktaya gelmesine anlam veremediklerini ifade ederek, belediye, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarına çağrıda bulundu. "Bir araya gelerek bu konuya çare arayalım" diyen Mollasalih, "Gerekiyorsa bir dernek kurup kent dinamikleri olarak inisiyatifi alalım. Büyük maliyetlerle yapımı bir noktaya kadar getirilmiş bu huzur evi çürümüye terk edilmesin" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orhangazi'de Vatandaş 'Huzur'Suz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement