Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar'da - Son Dakika
Yerel

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar'da

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Cuma namazını kıldığı İmaret Cami'nde yapılan yağmur duasına katıldı.

28.03.2014 13:41  Güncelleme: 14:26

Afyonkarahisar'da seçim çalışmaları için programlarını sürdüren Eroğlu, Cuma namazını kılmak için İmaret Cami'ne geldi.

Eroğlu, namazın sonunda yapılan yağmur duasınakatıldı.

Namaz sonrasında vatandaşlarla selamlaşan Eroğlu, elini sıktığı kişilere bir şişede bulunan kokudan sürdü. Eroğlu, yağmur duasına katıldıklarını ifade ederek, hayırlı olmasını diledi.

Bakan Eroğlu, Ambaryolu Caddesi üzerindeki esnafı da ziyaret ederek, Afyonkarahisar Belediye Başkanı ve AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burhanettin Çoban'a destek istedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement