Osmangazi'de Hayaller Gerçeğe Dönüşüyor - Son Dakika
Yerel

Osmangazi'de Hayaller Gerçeğe Dönüşüyor

Osmangazi\'de Hayaller Gerçeğe Dönüşüyor

Osmangazi Belediyesi'nin girişimcilik kursunu başarıyla bitiren Nihal Mirzalı, yıllardır hayalini kurduğu lokantasını törenle hizmete açtı.

18.12.2012 15:14  Güncelleme: 15:19

Osmangazi Belediyesi'nin KOSGEB iş birliği ile gerçekleştirdiği uygulamalı girişimcilik kursunu başarıyla bitiren Nihal Mirzalı, yıllardır hayalini kurduğu lokantasını törenle hizmete açtı.

Çeşitli lokanta ve restoranlarda çalıştığı 12 yıl boyunca kendi iş yerini açmanın hayalini kuran Mirzalı, hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor. Osmangazi Belediyesi, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün koordinasyonunda yürütülen uygulamalı girişimcilik eğitimi programını başarıyla tamamlayan Nihal Mirzalı, ev yemeklerinin sunulduğu Nina isimli lokantasını açtı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar olmak üzere, BESOB Başkanı Arif Tak, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, eski milletvekillerinden Mehmet Emin Tutan ve çok sayıda davetlinin katıldığı iş yeri açılışının ardından davetlilere ev yapımı mantı ve zeytinyağlı sarma ile aşure ikram edildi.

Nihal Mirzalı, "Bursa'da 12 yıl boyunca birçok lokanta ve restoranda, kendi iş yerimi açma hayali ile çalıştım. Sertifikamı aldıktan sonra da KOSGEB'in desteği ile yıllardır hayalini kurduğum lokantamı açtım. Bana destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Ev yemeklerinden oluşan bir konsept ile müşterilerine hizmet veren Nina Lezzet Evi'nin menüsünde geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden mantı, güveçte pastırmalı kuru fasulye, zeytin yağlılar ve tatlılar yer alıyor.

Açılış törenine katılan Başkan Mustafa Dündar, Mirzalı'yı cesaret ve başarısı için tebrik etti. Başkan Dündar, "Osmangazi Belediyesi olarak bu güne kadar birçok projeye imza attık. Ancak hayallerin gerçeğe dönüştüğü bu proje ile bu güne kadar 40'ın üzerinde vatandaşımız kendi iş yerini açtı. Nihal Mirzalı kardeşimiz de 12 yıl boyunca çalıştığı çeşitli lokanta ve restoranlarda elde ettiği bilgi, birikim ve tecrübelerini açtığı lokanta ile vatandaşların hizmetine sunuyor. Annesi ile birlikte hazırladıkları ev yemekleri gerçekten de çok nefis. Kendisine hayırlı işler diliyorum" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmangazi'de Hayaller Gerçeğe Dönüşüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement