Osmaniye'de Fidan Dikimi - Son Dakika
Yerel

Osmaniye'de Fidan Dikimi

Osmaniye\'de Fidan Dikimi

Osmaniye'de, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile AK Parti Kadın Kolları Genel Merkez Başkanlığının işbirliğinde 250 fidan dikildi.

01.01.2013 11:00

Osmaniye'de, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile AK Parti Kadın Kolları Genel Merkez Başkanlığının işbirliğinde 250 fidan dikildi.

Vali Celalettin Cerrah, Organize Sanayi Bölgesindeki (OSB) fidan dikiminde yaptığı açıklamada, Osmaniye'nin yüzde 40 ormanlık alanı ile en fazla orman alanına sahip illerden birisi olduğunu belirtti.

Cerrah, OSB'de fabrika sayısındaki artışın çevre kirliliği gibi sorunu da beraberinde getirdiğini ifade ederek, bunu önlemek için her türlü tedbiri almak gerektiğini hatırlattı.

Ağaçlandırmaya önem verdiklerini kaydeden Cerrah, "PTT Genel Müdürlüğümüz ile birlikte yapılan bir çalışma ile Organize Sanayi Bölgemize şimdiye kadar 25 bin ağaç dikildi. Bugün de AK Parti Kadın Kollarının 250 ağacını buraya dikiyoruz. 5 yıl sonra Organize Sanayi Bölgemiz yemyeşil olacak. Bugün bu ağaçların dikilmesinde katkısı olan başta Sayın Başbakanımıza, Sayın Orman ve Su İşleri Bakanımıza ve emeği olan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Zekiye Yılmazer de "Ak Kadınlar Ormanı" Projesi kapsamında, Düziçi ilçesine bağlı Elbeyli köyünde 20 bin 750 fidan dikildiğini belirtti.

Fidan dikim etkinliğine Vali Cerrah'ın yanı sıra, Osmaniye AK Parti Milletvekili Suat Önal, Vali Yardımcıları Halit Deveci ve Ali Çağlar, Tüysüz Belediye Başkanı Ökkeş Demirci, bazı il müdürleri ve partililer katıldı.

Muhabir: Ümit Kahrıman

Yayıncı: Tevfik Işık - OSMANİYE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Osmaniye'de Fidan Dikimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement