Osmanlı Belgelerinde İçel Sancağı Anamur - Son Dakika
Yerel

Osmanlı Belgelerinde İçel Sancağı Anamur

Osmanlı Belgelerinde İçel Sancağı Anamur

Tarih Araştırmacısı ve Yazar Dr. Mustafa Erim tarafından kaleme alınan, “Osmanlı Belgelerinde İçel Sancağı Anamur Kazası” isimli kitabın tanıtımı Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

25.05.2014 08:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarih Araştırmacısı ve Yazar Dr. Mustafa Erim tarafından kaleme alınan, "Osmanlı Belgelerinde İçel Sancağı Anamur Kazası" isimli kitabın tanıtımı Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Anamur Turizm ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen toplantı geniş katılım ile gerçekleşti. Toplantıda konuşmacı olan Anamur Kaymakamı Cengiz Cantürk, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Emekli İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Yazar Gazi Mert ve Yazar Nihat Erkan, Anamur tarihinin Osmanlı Arşivi'nden geleceğe aktarımından ve emeklerinden dolayı Yazar Dr. Mustafa Erim'e teşekkür ettiler.

Toplantıda bir konuşma yapan Dr.Mustafa Erim de, "Böyle bir eseri kaleme almak hiç aklımda yoktu. Mersinde açtığım Kent Tarihi Müzesi ilham verdi. Desteklerinden dolayı Anamur Halkına teşekkür ediyorum. Umarım bu çalışmaların devamı gelir " dedi.

Konuşmaların ardından Anamur Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Fuat Uğur tarafından Dr.Mustafa Erim'e teşekkür plaketi verildi. Daha sonra " Osmanlı Belgelerinde İçel Sancağı Anamur Kazası" isimli kitabın nüshalarının yer aldığı sergi gezildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmanlı Belgelerinde İçel Sancağı Anamur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement