Osmanlı Torunları Karlıköy'de Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Osmanlı Torunları Karlıköy'de Tanıtıldı

Osmanlı Torunları Karlıköy\'de Tanıtıldı

Tarihçi yazar Aksel Keskin, 'Bir Neslin Çektikleri; Cumhuriyet'e yürüyen Osmanlı Torunları' isimli kitabının imza gününü, Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Mustafa Ordu ve MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol'un da...

02.04.2013 10:38

Tarihçi yazar Aksel Keskin, 'Bir Neslin Çektikleri; Cumhuriyet'e yürüyen Osmanlı Torunları' isimli kitabının imza gününü, Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Mustafa Ordu ve MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol'un da katılımıyla Karlıköy'de gerçekleştirdi.

İmza gününe köylüler yoğun ilgi gösterirken kitap ile ilgili olarak konuşan Mustafa Ordu, "Biz bugün buraya Necmi Tosun'un davetlisi olarak geldik. Böyle bir günde tarihimizi topluma genç nesillere anlatmak için bu kitabı kaleme alan yazarımıza teşekkür ediyorum. Bu şekilde eserlerin daha çok kazandırılmasıyla gelecek nesillerin aydınlanacağını düşünüyorum." Dedi.

İmza gününde kitaplarını imzalayan Aksel Keskin, "Kitabımda Karlıköy'deki iki gazinin ülkenin kurtuluşu aşamasındaki yaşamlarını yansıttığım için çok mutluyum. Ülkenin ne kadar zor şartlar altında kazanıldığını daha anlaşılır kılmak istedim. Bundan sonraki çalışmalarımda bu ülkenin kazanılmasında gizli kahraman olmuş isimleri kitaplarımda daha çok anlatacağım. Bugün burada bizleri ağırlayan herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Sonrasında söz alan MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol ise, "Güzel bilgileri edindiren bu önemli kitabı topluma kazandıran Aksel Keskin'e teşekkür ediyorum. Tarihsel bilgileri günümüze yansıtan önemli bir kitap. Özellikle okuma alışkanlığı edinmemiş bir toplum olduğumuz için akıcı ve anlaşılır olduğunu düşünüyorum. Bu sayede okuma alışkanlığını edinmemize vesile olabilecek bir eser." İfadelerini kullandı.

Konuşmasında, Aksel Keskin'in kaleme aldığı kitap sayesinde hem kendilerinin hem de yeni nesillerin bilgi sahibi olduğunu vurgulayan Necmi Tosun "Yazarımız Aksel Keskin'in kaleme aldığı eser, bu vatanın nasıl zahmetlere girilerek kazanıldığını, savaşların sadece bugünü yaşamak için yapılmadığını, bugün yapılan savaşların yeni nesillere iyi bir gelecek bırakmak için olduğunu anlamak, vatanın bölünmez bütünlüğünün önemini aktarmak açısından çok önemli" şeklinde konuştu. Tosun ayrıca, kitabın yakın tarihin anlaşılması ve bugün yaşananlarla karşılaştırılması açısından da önemli olduğunu ifade etti.

02.04.2013 10: 14: 51

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmanlı Torunları Karlıköy'de Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement