Otistik Bireylere Hipoterapi Desteği - Son Dakika
Yerel

Otistik Bireylere Hipoterapi Desteği

Nazilli’de yazar Aslı Gençer Tunçyürek, otistik çocuk ve gençlerin at üzerinde tedavisini kapsayan hipoterapi projesini hayata geçiriyor.

08.04.2014 13:29

Nazilli'de yazar Aslı Gençer Tunçyürek, otistik çocuk ve gençlerin at üzerinde tedavisini kapsayan hipoterapi projesini hayata geçiriyor.

Hipoterapi ile tamamlayıcı tedavi uygulama projesini Nazilli ilçesinde başlatan yazar Tunçyürek, ilçedeki 62 otistik çocuk ve gence eğitim verdi.

Eğitimin ardından çocukları belediye meydanında düzenlenen etkinlikte bir araya getiren Tunçyürek, sosyal sorumluluk projelerini sürdüreceğini ve her zaman otistik bireylerin yanında yer alacağını ifade etti.

Otizm Farkındalık Günü kapsamındaki etkinlikleri geleneksel hale getirmek istediğini kaydeden Tunçyürek, "Çocuklarımızın etikete değil, desteğe ihtiyacı var. Bu gerçeği hiçbir zaman aklımızdan çıkarmamalıyız" dedi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Otistik Bireylere Hipoterapi Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • murat: ASLI Hanıma katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz tüm otistik ailleleri adına otizim farkındalık gününde neden nazilli belediye başkanı alıcık kutlamalar belediye önünde yapıldığı halde kutlamalara katılmadı seçim arifesi taki terapinin yapıldığı çiftliğe kadar geldi neden aceba 1 oy içinmi şimdi işi bitti şimdi sayın başkanı daha iyi tanıdık 0 0 Yanıtla

Advertisement