Otobüs Terminalinde İlginç Eylem - Son Dakika
Yerel

Otobüs Terminalinde İlginç Eylem

Otobüs Terminalinde İlginç Eylem

Samsun'dan İzmir'e gitmek isteyen yolcular, bilet aldıkları firmanın kendilerini başka bir firmanın otobüsüyle göndermek istemesi üzerine kısa süreli eylem yaptılar.

17.08.2014 19:22  Güncelleme: 08:59

Samsun'dan İzmir'e gitmek isteyen yolcular, bilet aldıkları firmanın kendilerini başka bir firmanın otobüsüyle göndermek istemesi üzerine durumu protesto etmek amaçlı kısa süreli eylem yaptılar.

Olay, Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, şehirlerarası bir otobüs firmasından bilet alan yaklaşık 46 yolcu, firmanın kendilerini başka bir firmanın otobüsüyle yolculuk yaptırmasını istemesi üzerine durumu protesto etmek amaçlı kısa süreli eylem yaptı. Mağdur olan yolcular adına açıklama yapan Murat Fidan, "Benim sabah saatlerinde İzmir'de olmam lazımdı. Ancak bilet aldığımız firma bizlere başka bir firmanın otobüsünü gösterdi. Ben dahil kimse o otobüsle gitmek istemiyor" dedi.

Yolcuların ısrarı üzerine bilet satan firma yetkililerinin, Samsun'dan başka bir firmanın otobüsünün geleceğini belirtmesi üzerine eylem sona erdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Otobüs Terminalinde İlginç Eylem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement