Oxygen Cafe Açıldı - Son Dakika
Yerel

Oxygen Cafe Açıldı

Oxygen Cafe Açıldı

Gaziantep'te Pop Jazz, Blues ve etnik müzik gibi çeşitli tarzda müzik ziyafeti ve yemek kültürüyle hizmet verecek Oxygen Cafe açıldı.

02.05.2013 12:05  Güncelleme: 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te Pop Jazz, Canlı Rock, Blues ve etnik müzik gibi çeşitli tarzda müzik ziyafeti ve farklı yemek kültürüyle hizmet vermeye çalışacak olan Oxygen Cafe açılışı yapıldı.

Kokteyl ile birlikte yapılan açılışa Gaziantep Vali Yardımcısı Mevlüt Kurban, Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Cefa ortaklarından Orkun Özdinç yaptığı açıklamada, "Bu cefa'yi öne çıkaracak fark müzik olacak. Biz burada haftanın 4 günü çok farklı tarzlarda müzikler yapacağız. Gaziantep'te bunu ilk kez yapacağız. Bunun yanında konseptimizi müziğe uygun yapmaya çalıştık. Gelecek olan misafirlerimiz 300 çeşit kahvemizin yanında sohbetini de yapacak, aynı zamanda güzel müzikler dinleyecekler. Belki bizden sonra bu kültür, bu müzik kültürü caz kültürü, rock kültürü biraz daha gelişir. Belki cafelar de belki otellere kadar gidebilir diye düşünüyorum. Tabiki biz sadece müzikle uğraşmayacağız, farklı kültürlerin yemeklerini de yapmaya çalışacağız" dedi.

Gaziantep Vali Yardımcısı Mevlüt Kurban, Gaziantep'te açılan her mekanın Gaziantep'e layık olması gerektiğini belirterek, "Tabi işin esas güzel kısmı Gaziantep ve üniversitemiz hep iyi şeylere layık. Her zaman Gaziantep'te açılan her mekan her zaman Gaziantep'e yakışır bir mekan olmalı, Gaziantep'e yakışmayan bir mekan buraya açılmamalı. Bu bakımdan Gaziantep güzel şeylere layık. Kabına sığmayan, hareketli, her gün yenilenen, her gün başka illerimize göre sürekli bir adım önde olmayı başarabilen bir ilimiz. O bakımdan böyle bir mekanın Gaziantep'te açılmış olmasından büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Yapılan açılış sonrası Gaziantep Vali Yardımcısı Mevlüt Kurban ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu cafeyi gezerek cafe sahiplerinden bilgiler aldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oxygen Cafe Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement