Özdilek'te Kurbanlık Satışları Başladı - Son Dakika
Yerel

Özdilek'te Kurbanlık Satışları Başladı

Özdilek\'te Kurbanlık Satışları Başladı

Bursa Özdilek Alışveriş Merkezi’nde kurbanlık satışları, kredi kartına 9 taksit ve yerinde teslim kolaylığıyla başladı.

22.09.2014 10:33

Bursa Özdilek Alışveriş Merkezi'nde kurbanlık satışları, kredi kartına 9 taksit ve yerinde teslim kolaylığıyla başladı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Bursa Özdilek Alışveriş Merkezi'ndeki kurbanlık satışlarında kredi kartına göre 9 eşit taksite kadar bölünebiliyor. 40 - 60 kilogram arası canlı ağırlığı değişen kurbanlıklar randevulu kesim sistemiyle kilosu 16,50 liradan satışa sunuldu. Satın alınan kurbanlıklar kesim işlemi bittikten sonra 2 kol, 2 but, kafes, gerdan ve takım ciğer olarak teslim edilirken kesimin hijyenik ve İslami usüllere göre olmasına da azami derecede önem gösteriliyor.

Kredi kartına taksit yapılmasının müşterilere çok cazip geldiğini ifade eden Özdilek Taze Gıda Kategorisi Müdür Yardımcısı Tolga Tüzüner, "Yaklaşan bayram öncesi bir anda bu kadar meblağı çıkarmak yerine bunun taksitle uygun ödeme koşullarıyla yapması müşterimize daha cazip geliyor. O yüzden kredi kartlı satışlarımız şuan yoğunlukta. Hayvanların kiloyla tartılarak verilmesi ve faturalı olması da tabi ki satışlarımızı olumlu etkiliyor. Şu an koçlarımızı, kilogramı 16,50 liradan baskül fiyatıyla veriyoruz" diye konuştu.

Kurbanlıkların Tokat ve Eskişehir yöresinden geldiğini de belirten Tüzüner, "Satılan kurbanlıkları sahiplerine randevulu sistemle bayramın 1. ve 2.günü teslim edeceğiz. 0224 219 62 33 veya 444 44 16 nolu telefonlarımızdan da detaylı bilgi almak isteyenlere de yardımcı olacağız" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özdilek'te Kurbanlık Satışları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement