Özel İdare Sekreteri Ayhan'ın İlçe Gezileri - Son Dakika
Yerel

Özel İdare Sekreteri Ayhan'ın İlçe Gezileri

Özel İdare Sekreteri Ayhan\'ın İlçe Gezileri

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Koyulhisar, Suşehri, Akıncılar ve Gölova ilçelerinde gezi ve incelemelerde bulundu.

01.12.2012 14:21

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Koyulhisar, Suşehri, Akıncılar ve Gölova ilçelerinde gezi ve incelemelerde bulundu.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Koyulhisar Kaymakamı Şenol Turan'ı makamında ziyaret etti. Özel idarenin görev alanına giren konular hakkında görüş alışverişinde bulunan Genel Sekreter Ayhan, daha sonra İlçe Belediye Başkanı İlhan Eren ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Gezi ve incelemeleri kapsamında Suşehri ilçesine geçen Ayhan, İlçe Kaymakamlığı'nı ziyaret etti. Kaymakam Mehmet Demiral ile birlikte İlçe Özel İdare Müdürlüğü Bakım Şantiye Şefliği'ne geçen Ayhan, Suşehri Özel İdare Müdürü Niyazi Ocak'tan çalışmalar hakkında bilgi aldı. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Suşehri'ndeki temaslarının ardından Akıncılar ilçesine geçti. Kaymakam Mehmet Fatih Yakınoğlu'nu makamında ziyaret eden Ayhan, Özel İdarenin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Son olarak Gölova ilçesine geçen Ayhan, Kaymakam Ömer Faruk Fidan'ı da ziyaret ederek, İl Özel İdaresi Gölova Bakımevi'nde incelemelerde bulundu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel İdare Sekreteri Ayhan'ın İlçe Gezileri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement