Özelleştirilen Pasinler Turistik Kale Otel ve Kaplıca Tadilat Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam... - Son Dakika
Yerel

Özelleştirilen Pasinler Turistik Kale Otel ve Kaplıca Tadilat Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam...

Özelleştirilen Pasinler Turistik Kale Otel ve Kaplıca Tadilat Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam...

İşletmesi Pasinler Kaymakamlığına ait olan Turistik Kale Otel ve Kaplıca geçtiğimiz aylarda yapılan ihaleyle özelleştirildi.

15.01.2014 11:25

İşletmesi Pasinler Kaymakamlığına ait olan Turistik Kale Otel ve Kaplıca geçtiğimiz aylarda yapılan ihaleyle özelleştirildi. Özelleştirmenin ardından tadilat çalışmaları sürdüren Otel'de havuza ilk su verme işlemi İlçe Kaymakamı Ali Ada, İlçe Özel İdare Müdürü Şahemettin Albayrak ve İlçe Yazı İşleri Müdürü Sedat Kavut'un da katılımıyla gerçekleştirildi.

Otel çalışmalarını yerinde inceleyen Pasinler Kaymakamı Ali Ada, kurumlarına bağlı olarak çalıştırılan Turistik Kale Otel ve Kaplıca'nın özelleştirilerek Barış Avcı'ya verildiğini belirtti.

Ada, "Ama özelleştirdik verdik. Daha buraya gelmeyelim gibi bir politikanın içerisinde yer almadık. Bütün özel müteşebbislerin kaymakamlık olarak arkasında olduk. Kaymakamlık olarak imkanlarımız kısıtlı olabilir ama elimizden geldikçe müteşebbislerimizi destekleyeceğiz. Onların yanında olmaya çalışacağız." dedi.

Kale Otel ve Kaplıca işletmecisi Barış Avcı ise, "Özelleştirilerek verilen otelin tadilat çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Sağ olsunlar ilçe kaymakamımız her konuda bizlerin yanında oldu. Kaymakam beyin Turizm bilgilerinden yararlanmaya çalışıyoruz. Kaplıcamız da bulunan havuzun tadilatını bitirdik. Havuza ilk suyu kaymakamımız verdi. Otel ve Kaplıcamızı kısım kısım açmaya başlayacağız. İlk olarak havuzu açmayı planlıyoruz. Daha sonra aile kabinleri ve otel kısmını faaliyet geçireceğiz. Hava şartlarından dolayı bir aksilik yaşanmadığı takdirde hedefimiz 15 Şubat'ta tam kapasite ile misafirlerine hizmet edebilecek." diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özelleştirilen Pasinler Turistik Kale Otel ve Kaplıca Tadilat Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement