Pasinler'de Saadet Rüzgarı - Son Dakika
Yerel

Pasinler'de Saadet Rüzgarı

Pasinler\'de Saadet Rüzgarı

Seçim öncesi son mitinglerinden birisini de Pasinler’de yapan Saadet Partililer miting meydanına sığmadı.

28.03.2014 16:01

Seçim öncesi son mitinglerinden birisini de Pasinler'de yapan Saadet Partililer miting meydanına sığmadı.

Pasinler Mitinginde Belediye başkan adayı Recai Çelik ve Pasinlerli olan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Atik Ağdağ birer konuşma yaptılar.

Pasinler Belediye Başkan adayı Recai Çelik: konuşmasında, "Bugün bu meydan gösteriyor ki İlçemde Saadet güneşi doğuyor. Seçimi kazandığımız gün hizmet seferberliğini başlatacağız.10 yıldır kayıp bir dönem yaşayan İlçem hizmete doyacak.Belediyede yandaşlığı,talanı,dolanı ortadan kaldırıp adil belediyecilik yapacağız.Yapacaklarımızı taahhütname olarak halkımıza dağıttık.İnşallah seçimden sonra bu taahhütte söz verdiklerimizi tek tek uygulayacağız" dedi.

Miting de selamlama konuşması yapan Atik Ağdağ ise " Saadet'e kararını vermiş.Hayırlı olsun demek düşüyor bize. İnşallah Recai başkan yönetiminde Köy görünümündeki ilçemiz gerçek hizmetle, çalışan belediyecilikle tanışacak. Saadet Partisinin yönetim anlayışında düşmanlık olmaz. Kin ve nefret olmaz.Bizler tüm halkımıza eşit hizmet götüreceğiz. Yaşanabilir bir Pasinler oluşturacağız.Bu gün gelinen noktada her geçen gün memleketim göçle iyice küçülüyor.10 sene önceki canlılık kalmadığını görüyorum ilçemizde'Belediye sadece çöp toplama,yol yapma mekanı değildir.Aynı zamanda Yerel kalkınmayı da belediyeler organize etmek zorundadır. Erbakan Hocam İlçemize Fabrika kurmuştu. Bu fabrika bu gün çalışsaydı dünyanın en kaliteli saatlerini Hasankalelim üretecekti.İnşallah Saadet iktidarımızda ağır sanayi hamlesini yeniden başlatacağız.Tüm Hasankaleli hemşehrilerime parti farkı gözetmeden sesleniyorum.Gelin bu seçimde Recai Başkanı seçin pişman olmayacaksınız.İnşallah Saadet kazanınca büyüyen ve gelişen Hasankaleyi herkes görmüş olacak."dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pasinler'de Saadet Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement