Patnos'ta Kütüphane Açılışı - Son Dakika
Yerel

Patnos'ta Kütüphane Açılışı

Patnos\'ta Kütüphane Açılışı

Ağrı'nın Patnos Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde, Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında kurulan kütüphane törenle açıldı.

07.12.2012 15:25

Ağrı'nın Patnos Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde, Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında kurulan kütüphane törenle açıldı.

Kütüphane açılışına Patnos Kaymakamı Üzeyir Yılmaz, Jandarma Alay Komutan Vekili Binbaşı Erol Satılmış, Emniyet Müdürü Cüneyt Yaman, Milli Eğitim Müdürü Salih Eskin, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve okul idarecileri katıldı. SODES kapsamında yaptırılan kütüphanenin açılış kurdelesini Kaymakam Yılmaz ve Alay Komutanı Erol Satılmış birlikte kesti. Burada bir konuşma yapan Kaymakam Yılmaz, kütüphanede şu an 8 bin kitap olduğunu belirterek, "Her geçen gün bu sayı yükselecektir. Bu kadar kitaplarda seçme özgürlüğü var. Bizler dilimizi, düşüncemizi geliştirebilmemiz için kitaplıklarımızı kitaplarımızı çoğaltmalıyız diye düşünüyorum. Günümüz çocuğu bambaşka bir ortama döndü. Çocuklarımız teknoloji çağında doğdu ve biz onu anlayabildiğimiz oranlarda masallarımıza, hikayelerimize yansıtarak çok zor olan bir şeyi başarmaya çalıyoruz. Çocuklara okuma sevgisi vermeye çalışıyoruz" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Salih Eskin ise, "SODES kapsamında kurduğumuz kütüphanenin açılışını yaptık. Öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığını kazandıracağız ve sevdireceğiz. Kütüphanemizin hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Kaymakam Üzeyir Yılmaz, açılışa katılan bütün katılımcılara okumak şartı ile birer kitap hediye etti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Patnos'ta Kütüphane Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement