Pazarcık'a Yeşil Kuşak - Son Dakika
Yerel

Pazarcık'a Yeşil Kuşak

Pazarcık\'a Yeşil Kuşak

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde onlarca fidan toprakla buluştu.

09.03.2016 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde onlarca fidan toprakla buluştu.

Pazarcık İlçe Kaymakamlığı, Pazarcık Belediye Başkanlığı ve TEMA Pazarcık tarafından Mehmet Emin Arıkoğlu Mahallesi'nde ağaçlandırma çalışması yapıldı.

Fidan dikim töreninde konuşan Pazarcık İlçe Kaymakam Dr. Mehmet Boztepe, "Orman ve su hepimizin kısacası dünyamızın geleceğinde büyük öneme sahiptir. Topraklarımızın erozyonlara karşı korunması orman ve ağaçlandırmadan geçmektedir, Fidanlarımızı aynı zamanda şehitlerimizin de anısına toprakla buluşturuyoruz. Buradan bir kez daha sizlere seslenmek istiyorum ağaçlarımızı korumak hepimizin en önemli görevidir, TEMA temsilciliğimize, katkı veren kurum ve kuruluşlara katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ ise, ağaçlandırma çalışmalarının gelecek nesillere bırakılacak en büyük miras olduğuna dikkat çekerek, "Bugün burada TEMA ilçe temsilciliğimizin Mart ayı içerisindeki Orman haftası ve ağaçlandırma etkinlikleri çerçevesinde bir araya geldik. Bu güzel etkinlikte bir arada olmaktan çok mutluyum. Göreve geldiğimizde eğitim, çevre, inanç merkezleri ve spor faaliyetleri konusunda tüm imkanlarımızı kullanacağımızı belirtmiştim. Bu konuda bizden talepleri anında yerine getirdik ve de bu ağaçlarımızın korunması noktasında elimizden geleni yapacağız. Bugün burada diktiğimiz fidanları aynı zamanda aziz şehitlerimizin anısına dikiyoruz. Göreve geldiğimiz den bu tarafa on bin fidanı toprakla buluşturduk" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Pazarcık Kaymakamı Dr.Mehmet Boztepe, Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ ve davetliler tarafından yaklaşık bin fidan toprakla buluşturuldu. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazarcık'a Yeşil Kuşak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement