Pazarcılar Odası'ndan Başkan Altay'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Pazarcılar Odası'ndan Başkan Altay'a Ziyaret

Pazarcılar Odası\'ndan Başkan Altay\'a Ziyaret

Konya Pazarcılar Odası Başkanı Tahsin Öz ve yönetim kurulu üyeleri, merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Hem pazarcı...

08.12.2013 15:44

Konya Pazarcılar Odası Başkanı Tahsin Öz ve yönetim kurulu üyeleri, merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Hem pazarcı esnafının, hem de ilçe halkının memnuniyeti için ilçemize modern pazar alanları kazandırıyoruz. Ayrıca vatandaşlarımızın daha iyi hizmet almaları için Pazarcılar Odası ile birlikte pazarcı esnafımıza yönelik çeşitli programlarda bir araya gelmeye gayret gösteriyoruz" dedi.

Pazarcıların vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için güler yüzlü bir anlayışla hizmet ettiklerini ifade eden Pazarcılar Odası Başkanı Tahsin Öz de, "Pazarcılar Odası olarak pazarcı esnafımızın istek ve beklentilerini karşılamak için çalışıyoruz. Vatandaşlara daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek için yerel yönetimlerle ortak hareket ediyoruz. Pazarcı esnafımız da vatandaşların semt pazarlarında aradıkları her şeyi uygun fiyattan ve kaliteli olarak bulmaları için çaba sarf ediyorlar" şeklinde konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazarcılar Odası'ndan Başkan Altay'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement