Kütahya'da Pazarlar ÇPL Güreş Takımı İl İkincisi Oldu - Son Dakika
Yerel

Kütahya'da Pazarlar ÇPL Güreş Takımı İl İkincisi Oldu

Kütahya\'da Pazarlar ÇPL Güreş Takımı İl İkincisi Oldu

Kütahya'da okullar arası yapılan güreş müsabakalarında 15-16 yaş Grekoromen ve Serbest stilde Pazarlar Çok Programlı Lisesi Güreş takımı il 2.si oldu.

22.01.2014 21:49  Güncelleme: 21:56

Kütahya'da okul sporları çerçevesinde okullar arası yapılan güreş müsabakalarında 15-16 yaş Grekoromen ve Serbest stilde Pazarlar Çok Programlı Lisesi Güreş takımı il ikincisi oldu.

Kütahya'da gerçekleştirilen 15-16 yaş ve 17-18 yaş Grekoromen ve Serbest stil güreş müsabakalarında Pazarlar Çok Programlı Lisesi Güreş takımının başarı ile mücadele ettiği bildirildi.

Pazarlar Çok Programlı Lisesi Müdürü İzzet Uzun yönetiminde müsabakalara katılarak Grekoromen stilde güreşen Pazarlar ÇPL sporcuları serbest stilde de mücadele etme hakkı kazandılar. 15-16 yaş Grekoromen stilde ilk gün yapılan müsabakalar sonunda takım halinde il ikincisi oldu ve ikincilik kupası kazandı.

İkinci ve üçüncü gün yapılan serbest stil müsabakalarında da başarılı bir mücadele ortaya koyan Pazarlar Çok Programlı Lisesi Güreş takımı serbest stilde de ikincilik kupası almaya hak kazandılar.

Pazarlar Çok Programlı Lisesi Güreş takımı Grekoromen stilde bir altın, iki gümüş ve altı bronz madalya kazanırken, Serbest stilde ise dört gümüş ve beş bronz madalya kazandı.

Pazarlar Çok Programlı Lisesi Güreş takımı Grekoromen stilde Süleyman Kocapınar altın madalya, Yunus Emre Çimen ve Bekir Aysu Gümüş madalya, Mehmet Saygın, Mahmut Yavuz, İsmail Tuncel, İsmail Kandemir, İbrahim Karakaya ve Enver Balık ise bronz madalya kazandılar.

Pazarlar Çok Programlı Lisesi Güreş takımı serbest stilde ise, İsmail Tuncel, Mahmut Yavuz, İsmail Kandemir, Süleyman Kocapınar Gümüş madalya, İsrafil Kahraman, Bekir Aysu, Müslüm Güngör, Enver Balık ve Mehmet Saygın bronz madalya kazandılar.

Pazarlar Çok Programlı Lisesi Müdürü İzzet Uzun, Yarışmaya katılan ve okullarını başarıyla temsil eden tüm sporcuları kutladı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya'da Pazarlar ÇPL Güreş Takımı İl İkincisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement