Pazarlar'da İlkokula Dev Akvaryum - Son Dakika
Yerel

Pazarlar'da İlkokula Dev Akvaryum

Pazarlar\'da İlkokula Dev Akvaryum

Kütahya’nın Pazarlar İlçesinde öğrencilerin hayvan sevgisini artırmak, okulu sevmesi ve okulu güzelleştirmek amacı ile Pazarlar İlkokuluna okul aile birliği tarafından akvaryum kuruldu.

18.01.2016 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde öğrencilerin hayvan sevgisini artırmak, okulu sevmesi ve okulu güzelleştirmek amacı ile Pazarlar İlkokuluna okul aile birliği tarafından akvaryum kuruldu.

Okul Aile Birliği başkanı Hasan Uçan, yaptığı açıklamada, okul aile birliği olarak öğrencilerin ilgisini çekebilecek, okulu sevdirebileceklerine inandıkları bir çalışmaya imza attıklarını söyledi.

Okula Akvaryum kurulmasının öğrenciler tarafından sevinçle karşılandığını belirten okul Aile Birliği başkanı Hasan Uçan, "Okulda gerçekleştirilen yenilikler kapsamında koridora dev bir akvaryum yaptık. Öğrencilerin hayvan sevgisini artırmak, okulunu sevmesi, okulu güzelleştirmek amacıyla yaptığımız akvaryumu öğrencilerimiz çok sevdiler. Akvaryumun okulumuza kurulmasında emeği geçen ilçemiz esnaflarından berber Ramazan Coşkun'a ve okulumuz idaresine teşekkür ederim" dedi.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazarlar'da İlkokula Dev Akvaryum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement