Pazaryeri'nde "Kütüphaneler Haftası" - Son Dakika
Yerel

Pazaryeri'nde "Kütüphaneler Haftası"

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde, "Kütüphaneler Haftası" dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

01.04.2015 08:22

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde,  "Kütüphaneler Haftası" dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Pazaryeri İlköğretim Okulu Salonu'nda düzenlenen programa, Kaymakam Vekili Kadir Apaydın, Garnizon Komutanı İlhan Canseven, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Emniyet Amiri Ufuk Karabudak, daire amirleri, öğretmen ve öğrenciler ile veliler katıldı.

İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İslam Özkul, yaptığı konuşmada, kitapların en iyi bilgiyi sağlayan ve insanlara yol gösteren dost, arkadaş ve rehber olduğunu söyledi.

Özellikle anne, babaların da kitap okuyarak çocuklarına örnek olmaları gerektiğini belirten Özkul, "Bilgi çağını kitaplar sayesinde, bir ömrün tecrübesini bir gecede kazanabilme fırsatına sahibiz. Okumayan bir toplumun gelişemez, üretemez ve sağlıklı düşünemez. Okumayı, toplumun ilgi odağı ve cazibe merkezi haline getirmeliyiz" dedi.

İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı kitap okuma skeçlerinin ardından tören, düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verilmesi ve yeni kurulan kütüphanenin açılışıyla sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Pazaryeri'nde 'Kütüphaneler Haftası' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement