Pedallar "Kurtuluş" İçin Çevirildi - Son Dakika
Yerel

Pedallar "Kurtuluş" İçin Çevirildi

Pedallar "Kurtuluş" İçin Çevirildi

Adana'nın Kozan ilçesinin, düşman işgalinden kurtuluşunun 93.yıldönümü kutlamaları kapsamında organize edilen etkinliklerde büyük coşku yaşanıyor.

25.05.2013 15:17

Adana'nın Kozan ilçesinin, düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıldönümü kutlamaları kapsamında organize edilen etkinliklerde büyük coşku yaşanıyor.

Kültürel, sosyal ve sportif anlamda gerçekleştirilen etkinliklere yoğun ilgi gösterilirken, düzenlenen; "Kurtuluş Kupası Bisiklet Yarışması"nda ise büyük çekişme yaşandı.

Bu yıl 7.si gerçekleştirilen; "Kurtuluş Kupası Bisiklet Yarışması"na toplam 365 sporcu katıldı. Batı Geçiş Çevre Yolu Kozan girişinden başlayan yarış, Adnan Menderes Parkı'nda son buldu. Kozanlı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bisiklet yarışmasında birinciliği İsmail Hakkı Cömert olurken İlhan Yavuz, üçüncü Kemal İldeniz, dördüncü Adem Bektaş olurken Selçuk Solmaz beşincilikle yetindi.

Sporun teşvik edilmesi ve motive edilmeleri açısından ilk 5'e giren yarışmacılar bisiklet kazanırken, katılan tüm sporcular Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan tarafından Kozan Belediye Sineması'ndan 'ücretsiz' olarak faydalanma hakkı elde etti. 7. Kurtuluş Kupası Bisiklet Yarışı' ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Kazım Özgan, turnuvaya katılarak derece elde etmek için çaba sarf eden tüm sporcuları, bu özverisinden dolayı kutladı. Buradaki amaçlarının sporu teşvik etmek olduğunu, bu kapsamda da sportif anlamdaki turnuva sayısını arttırdıklarını anlatan Özgan, gençlerin kahvehane köşelerinde oturup, zamanlarını değerlendirmeleri yerine spora yönlendirerek, fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmaya çalıştıklarını da sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pedallar 'Kurtuluş' İçin Çevirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement