Piazza'da Çocukların Geleceği Renklenecek - Son Dakika
Yerel

Piazza'da Çocukların Geleceği Renklenecek

Piazza\'da Çocukların Geleceği Renklenecek

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde hizmet veren Türkiye’nin Kişisel Bakım Marketi Gratis’in geleneksel resim yarışması, kurumsal sosyal sorumluluk kampanyasına hayat verdi.

20.03.2014 11:09

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde hizmet veren Türkiye'nin Kişisel Bakım Marketi Gratis'in geleneksel resim yarışması, kurumsal sosyal sorumluluk kampanyasına hayat verdi.

Gratis'in Türkiye çapında 2010 yılından bu yana, çocukların hayal güçlerini geliştirerek sanat ve resim sevgisi aşılamak amacı ile düzenlenen ve gelenekselleşen "Çocuklar Geleceği Çiziyor" resim yarışması, bu yıl Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) işbirliği ile yeni bir açılım kazandı.

TEGV işbirliği ile başlatılan 'Çocuklar Geleceği Çiziyor' projesi kapsamında 2013 yılı resim yarışmasının finalist eserleri çeşitli ürünleri renklendirdi. Bu ürünlerden oluşan paketlerin satışından elde edilen gelirler TEGV'e devam eden çocukların eğitimleri için değerlendirilecek.

2013 yılında "Hayalimdeki Oyun Parkı" teması ile düzenlenen yarışmada yaklaşık bin eser arasından ilk 3'e kalanlar Gratis'in kurumsal sosyal sorumluluk projesine hayat verdi. Proje kapsamında TEGV işbirliği ile geliştirilen ve ilk 3 resimden üretilen bloknot, mıknatıslı buzdolabı saati, cep takvimi, cetvel-kitap ayracı, kurşun kalem ve tohumlu kalemden oluşan 15 TL satış fiyatına sahip paketlerin satışından elde edilen gelirin tümü TEGV'e devam eden çocukların eğitimine aktarılacak.

Kurumsal sosyal sorumluluk projesi olmasının yanı sıra toplumsal sosyal sorumluluğu da üstlenen bu proje, küçük miktarlar ile bir çocuğun eğitimine destek olunabileceği konusunda da bilinçlendirme yapmayı amaçlıyor. "Çocuklar Geleceği Çiziyor" ürünlerine ulaşmak isteyenlerin Türkiye çapında 30 ilde bulunan 155 Gratis mağazalarını ziyaret etmelerinin yeterli olduğu bildirildi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Piazza'da Çocukların Geleceği Renklenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement