Pınarbaşı'da Polise Ateş Açılması - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Pınarbaşı'da Polise Ateş Açılması

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Pınarbaşı ilçesinde dün polisin "dur" ihtarına uymayarak polis otosuna ateş açan otomobildeki 2 kişi sorgularının ardından mahkemeye sevk edildi.

Pınarbaşı ilçesinde dün polisin "dur" ihtarına uymayarak polis otosuna ateş açan otomobildeki 2 kişi sorgularının ardından mahkemeye sevk edildi.

Rutin güvenlik kontrolü yapan polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayarak kaçan ve bu sırada bir polis otomobiline ateş açan 63 LZ 855 plakalı otomobildeki Selahattin Ö. (27) ve Remziye U. (21), Kaynar köyü yakınlarında yakalanarak İlçe Jandarma Karakolu'nda götürüldü.

Zanlılar gerekli işlemlerinin ardından Pınarbaşı Adliyesi'ne getirildi.

Zanlıların adliyeye getirilişi sırasında Kayseri'den gelen takviye çevik kuvvet polisinin aldığı güvenlik önlemleri dikkat çekti.

Oto hırsızlığı suçundan çok sayıda sabıkası bulunduğu öğrenilen Selahattin Ö. ve Remziye U.'nun adliyedeki işlemleri devam ediyor.

Muhabir: Murat Peker/ Mustafa Demircioğlux

Yayıncı: İsmail İçer - KAYSERİ

Kaynak: AA